Contact

BrabantKennis is hét platform waar strategische kennis en informatie van en over Noord-Brabant wordt verzameld, ontwikkeld en gedeeld. BrabantKennis staat voor onafhankelijk vooruitdenken; het bekijkt de toekomst van de Brabantse samenleving vanuit wisselend perspectief, met telkens andere partijen. Team BrabantKennis bestaat uit verschillende medewerkers, hun gegevens vind je op de ‘Over ons’-pagina.

Bezoek

Bezoekadres
BrabantKennis
Spoorzone Tilburg
Burg. Brokxlaan 8-84
5041 SB Tilburg

Correspondentieadres
BrabantKennis
p/a provincie Noord-Brabant
Postbus 90151
5200 MC ‘s-Hertogenbosch

Contact

info@brabantkennis.nl

Routebeschrijving

Spoorzone Tilburg, Burg. Brokxlaan 8-84, 5041 SB Tilburg

BrabantKennis heeft zich gevestigd in de spoorzone van Tilburg. In dit levendige gebied ten noorden van het centraal station vind je ons in gebouw 84, op de vide. Voor de deur is voldoende parkeergelegenheid (betaald).

OV, te voet of per fiets

Vanaf het Centraal Station Tilburg is het 5 minuten lopen naar gebouw 84. Ga links het station uit en ga de eerste mogelijkheid linksaf onder het spoor door (fiets- en voetgangerstunnel). Je bent nu in de spoorzone. Na café/restaurant RAW ga je rechtsaf, je loopt tussen een paar gebouwen door, en het laatste gebouw aan je linkerhand is gebouw 84. Je vindt ons daar op de vide.

Plan op 9292ov