Het Nieuwste Brabant: nú online!

Vorige jaar heeft commissaris van de Koning, Wim van de Donk, een nieuwe impuls gegeven aan het denken over de toekomst van Noord-Brabant. In Het Nieuwste Brabant schetsen vooraanstaande wetenschappers, innovatieve ondernemers en creatieve geesten nieuwe perspectieven voor onze provincie.

Het Nieuwste Brabant, het boek dat geschiedenis schrijft over Brabant, is nu online te lezen!

PackshotHNBHet boek werd een groot succes en is al geruime tijd uitverkocht. Vanwege de aanhoudende vraag is het boek nu online beschikbaar.

Het Nieuwste Brabant geeft overdenkingen en antwoorden, maar roept ook nieuwe vragen op over de fundamentele veranderingen die in deze tijd doorwerken in de Brabantse samenleving.

Commissaris Van de Donk: “Deze veranderingen vragen om een intelligente reactie, een nieuwe visie op kansen en mogelijkheden. Met een veelheid aan aspecten die alle hun eigen invalshoek kennen. In het boek Het Nieuwste Brabant nemen wetenschappers, innovatieve ondernemers en creatieve geesten u mee in hun denkproces: hoe ziet het toekomstige Brabant er uit, wat is de agenda van morgen? Waar liggen de kansen voor Brabant en hoe kunnen die benut worden? Met deze schetsen ontstaat een wenkend toekomstperspectief, waar Brabant graag in participeert en waar plaats is voor alle Brabanders.”